top of page

        Masterclass:

meer rust, plezier en harmonie in de zomervakantie

 

Joepie, de zomervakantie is in aantocht en dat betekent voor veel ouders een periode van ontspanning en plezier in het gezin.

Maar juist bij ouders van hooggevoelige kinderen kan de vakantie, zeker in het begin, niet fijn verlopen. Ouders van 'hooggevoelige kinderen met een sterke wil' melden dit nóg vaker. Je kind gedraagt zich opstandig, is niet te genieten, vraagt steeds negatieve aandacht. Hoe komt dat toch?

foto masterclass zomervakantie (800 x 800 px).jpg
foto masterclass zomervakantie (800 x 800 px) (1).jpg

Misschien kijk je heel erg uit naar de vakantie, maar ben je ook een beetje voorzichtig, want je weet niet wat jouw kind ervan zal vinden?

Of je bent bang dat je in de ene na de andere strijd verzeild raakt, want jouw kind heeft een enorm sterke wil. En als hij iets wil, dan gaat hij er voor de volle 100% voor. Inclusief clownesk, brutaal of tegendraads gedrag.

De intense emoties zijn vaak overweldigend en het hele gezin kan er last van hebben.

Herken jij als ouder van een hooggevoelig kind met een sterke wil ook hoe lastig de zomervakantie kan zijn?

Het lijkt misschien een fijne tijd om samen door te brengen, maar er spelen ook andere zaken waar jij als ouder tegenaan loopt.

Je kind is meer thuis dan anders en dat zorgt voor een verandering in routine. Verveling kan sneller opspelen, waardoor jouw kind continue vraagt "wat gaan we nu doen"? Het kan daardoor lastiger zijn om de juiste balans te vinden tussen ontspanning en activiteiten. Soms lijkt het wel alsof je kind nog sneller overprikkeld raakt en dat uit zich in bijvoorbeeld driftbuien of terugtrekken.

Als je meerdere kinderen hebt, kan het in de vakantie lastig zijn om jouw aandacht te verdelen over alle kinderen. Wanneer je net iets met het ene kind aan het doen bent, wil het volgende kind al met jou spelen en blijft aan jou mouw trekken en vragen wanneer jij eindelijk tijd voor hem hebt. 
Als ouder kun je de zomervakantie als "hard werken" ervaren. Het kan lastig zijn om zelf te ontspannen en ook daadwerkelijk te genieten van de mooie momenten samen.

Maar dat kan anders. 

Daarom wil ik je graag uitnodigen voor mijn GRATIS masterclass, speciaal voor ouders van hooggevoelige kinderen (met een sterke wil).

In deze masterclass ga je ontdekken wat jij als ouder kunt doen, zodat je van de zomervakantie een unieke en waardevolle herinnering maakt.

Het gaat hierbij niet alleen om het vinden van de juiste activiteiten, maar ook om de dagelijkse uitdagingen te kunnen managen en hoe je jouw kind kunt helpen met het omgaan van de intense emoties en hun sterke wil.

Of je nu op vakantie gaat of dat je thuisblijft, misschien herken je de volgende vragen:

  • Hoe zorg je ervoor dat jouw kind zich thuisvoelt in een nieuwe omgeving?

  • Hoe ga je om met overprikkeling en intense emoties?

  • Hoe zorg je ervoor dat je niet continu voor politie-agent speelt?

  • Hoe ga je om met verveling/ onderprikkeling?

  • Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw kind plezier beleeft aan de vakantie?

  • Hoe kom je zelf tot rust?

foto masterclass zomervakantie.jpg

Ik begrijp als geen ander dat deze vragen door je hoofd kunnen malen en dat je het beste voor je kind wilt. Daarom geef ik deze masterclass. Uit ervaring en als specialist "hooggevoelig & strong-willed kind" heb ik geleerd hoe ik mijn kind het beste kan ondersteunen tijdens de zomervakantie (én dat ik zelf ook nog voel dat ik zomervakantie heb). Intense emoties, frustraties, overprikkeling, onderprikkeling, verveling, ruzie met broers/ zussen: het is allemaal herkenbaar. Ik deel graag mijn kennis en inzichten met je, zodat jouw zomervakantie ook relaxter kan verlopen.

Mijn verlangen is dat jouw zomerperiode vol zit met gelukkige momenten, ontspanning en plezier. Dat je als ouder kunt genieten van deze bijzondere tijd met jouw kind, zonder de zorgen en stress die hooggevoeligheid soms met zich mee kan brengen.

Dus, als jij hooggevoelig kind (al dan niet met een sterke wil) hebt en je wilt leren hoe je vol zelfvertrouwen de zomervakantie doorkomt? Schrijf je dan in. De masterclass is gratis.

inschijven zomervakanie
bottom of page