top of page

E-books

Hooggevoeligheid, 5 tips tijdens de zomervakantie

hooggevoeligeid
Ontvang GRATIS het e-book
Hooggevoeligheid in de zomervakantie

Waarom dit e-book?
In dit e-book leg ik aan de hand van voorbeelden uit op welke manier hooggevoeligheid kan spelen tijdens de zomervakantie. Je krijgt hiermee inzicht op welke manieren jouw kind kan reageren. Bij een hooggevoelig kind werkt het anders dan gemiddeld. Zij ervaren alles veel intenser en zijn gevoeliger voor bepaalde sferen.

Wanneer jij weet hoe jouw kind kan reageren en waardoor dit komt, kun je hem beter begrijpen en begeleiden hierin. Dit geeft al rust en ontspanning.

Ik gun het ieder hooggevoelig kind om gezien en erkend te worden in alle kwaliteiten die hij heeft en geef daarom mijn e-book gratis weg.

E-BOOK-Image copy.png

Hooggevoelige kinderen met een sterke wil.

Ontvang GRATIS het e-book
Hooggevoelige kinderen met een sterke wil.

Waarom dit e-book?

Dit e-book geeft je inzicht in de mooie eigenschappen van hooggevoelige kinderen met een sterke wil. Ik geef voorbeelden van situaties waar je tegenaan kunt lopen en leg uit wat de kwaliteiten van deze kinderen zijn. Dit geeft je inzicht en meer begrip naar jouw kind. Wanneer jij jouw kind beter kunt begrijpen, helpt dat al enorm.
Omdat ik het ieder hooggevoelig kind met een sterke wil gun om gezien en erkend te worden, geef ik dit e-book gratis weg.

 

E-BOOK-Imagesterke wil.png
stere wil
bottom of page