top of page

Coaching

Ieder kind en ieder gezin is uniek. Daarom wil ik ieder gezin ook als uniek behandelen en maatwerk bieden. Ik vind het belangrijk om jouw situatie goed door te nemen en te kijken op welke manier ik jullie het beste kan helpen.

Als je mijn hulp hierbij wilt, plannen we een kennismakingsgesprek (gratis, max 30 minuten) en kijken we wat ik voor jullie kan betekenen.
Als ik iets voor jullie kan betekenen, ontvang je het intakeformulier. Daarna plannen we een intakegesprek en bespreken we het intakeformulier, het plan en de gewenste situatie. Hierna volgen de coaching sessies. Daarin ga ik met jou als ouder aan de slag om inzichten te verkrijgen, de dynamiek binnen het gezin te leren herkennen en staan we stil bij wat jouw rol als ouder hierin zo speciaal maakt.

 

Je krijgt handvatten mee en kunt hiermee oneindig oefenen. En het mooie is: het hoeft niet in 1 keer goed. Leren is een proces en fouten maken mag. Ik begeleid en help je hierbij. We nemen tijdens iedere sessie de situatie door die jij kiest en waar jij verandering in wilt aanbrengen. Met deze inzichten en handvatten kun je hierna verder richting school of andere begeleiders van jouw kind.


Tarief per uur: €90,- incl. BTW


Wil je een coach sessie inplannen, dan kan dat door contact op te nemen via onderstaand contactformulier of een e-mail te sturen naar: info@nicolelagerberg.nl

IMG_9697.jpg
Programma
Harmonie in Huis
  • 3-maanden of 6-maanden coachingstraject hooggevoelige kinderen met een sterke wil. 

  • Een uniek aanbod met een combinatie van zowel online als fysieke coaching.

  • Een online leeromgeving waarin je allerlei informatie vindt, een maandelijks Q&A en een live dagdeel.
     

Kijk hier voor meer informatie

bottom of page